Document for LifeHuwelijken

Huwelijken

 

Jullie gaan trouwen!

Natuurlijk wil ik deze bijzondere dag voor eeuwig voor jullie vastleggen! Maar het kiezen voor de juiste fotograaf is niet makkelijk. Er moet een klik zijn. Om zo goed mogelijk de emotionele en persoonlijke momenten vast te kunnen leggen vind het belangrijk dat jullie, en jullie gasten, zich helemaal om het gemak voelen. Vandaar dat ik altijd eerst langskom voor een kennismakingsgesprek om te kijken of die “klik” er is. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen jullie inschatten of ik de juiste fotograaf ben voor jullie dag!

Ik fotografeer jullie huwelijk op journalistieke wijze. Ik leg alle belangrijke momenten vast. Van dé kus tot en met het aansnijden van de taart. Maar ik let ook op kleine momentjes, de bruidskinderen, details en de emoties, om zo een compleet overzicht te kunnen maken van jullie dag.

Ik ben graag aanwezig bij de voorbereiding, de make-up en het aankleden. De voorbereiding gaat bij de aanstaande paren vaak gepaard met zenuwen en lichte paniek, maar vaak ook met veel humor. En juist die momenten probeer ik vast te leggen!  Vaak hoor je dan ook persoonlijke verhalen – bijvoorbeeld over overleden dierbaren die extra gemist worden – en dat verklaart dan ook de emoties later op de dag. En die momenten & emoties probeer ik te vangen in beeld. Het verhaal van jullie speciale dag!

Ik werk vaak met een tweede fotograaf (second shooter). Ook drone fotografie behoort tot de mogelijkheden.

 

Wat een mooie foto’s, wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen! Monique.

 

Bruiloft Maurice & Nathali

Bruiloft Ben & Nathalie

 

Bruiloft Monique & Maurice

 

Bruiloft Patricia & Nick